Nog maar even..
Door: Petra
Blijf op de hoogte en volg Petra
27 Mei 2008 | Aruba, Oranjestad
.. en dit meisje is alweer thuis! De tijd gaat nu echt snel.. (aan het einde van het bericht nadere informatie ;)) Nee! Niet meteen naar beneden scrollen ;)
Dinsdag 27 mei en René is alweer 2 dagen weg! Echt niet leuk!
We hebben nog 2 super weken gehad! Het huis waar we in zaten, beviel ons zeer goed, het begon allemaal echt te lijken en het ging super goed! Het was een zeer goede test voor ons en ik kan zeggen dat we die echt super goed hebben doorstaan!
De 2e donderdag had ik een dag vrij genomen en besloten we om naar Palm Island te gaan. Dit is een eilandje waar je zeer goed kan snorkelen, gratis kan eten en drinken en waar een klein waterpark is! Super dus! Omdat ik local ben, kon ik goedkoper hier naartoe, uiteraard proberen of we deze korting voor 2 personen konden krijgen, maar na wat proberen, praten en lief lachen, zei ze toch dat René het normale tarief moest betalen. Helaas dus! Maar ja, we wilden echt heen, dus betalen en in het bootje!
Op Palm Island aangekomen, kregen we eerst een korte rondleiding (stel je voor dat je de weg kwijt raakt ;)).
We hebben een mooi plekje op het strand opgezocht en meteen onze snorkelsetjes opgehaald. Ik werd nog steeds benauwd onder water, maar na even oefenen en veel 'peptalk' van mn schat, ging het super! Wat was het mooi onder water! Wat is het onder water leven hier mooi! Echt geweldig!
Toen we terug kwamen bij de handdoeken, stond er een hangmat voor ons klaar, nou ja voor ons? Haha! René er op, haha EN aan de andere kant eraf! Hahaha, ja sorry lief, dit was zo grappig, dit moest vermeld worden!
De hele dag hebben we lekker gesnorkeld, gelachen (vooral in het waterpark), gegeten en gedronken (om 10u al aan de cocktails)!
Om 18 u ging de laatste boot terug en aangezien wij samen met 8 anderen nog de enige mensen op het eiland waren, moesten we toch echt deze boot nemen!
Vrijdag zijn we wezen eten bij Pinchos, dit is een restaurant op zee (met veeeel wind). Hier is een stuk van de Bachelor opgenomen, heerlijk gegeten! En erg leuk om hier te zitten natuurlijk!
Het weekend was de maandelijkse FullMoon party bij Havana. Was weer super, heel gek om samen te gaan stappen, dat hadden we in NL natuurlijk nog nooit gedaan haha! Maar ook dit was erg gezellig, dat zie je wel op de foto's!
Zondagavond zijn we samen met Mariska en Patrick naar Moomba Beach geweest, dit is altijd erg gezellig op zondag! :D
Maandag 19 mei kwamen Marie-Anna en Christal aan, ze hadden geen vertraging, dus wij hebben ze op tijd opgehaald. Super om ze hier te zijn, maar ook weer erg gek! Het blijft apart om bekenden hier te zien! De avond lekker uit eten geweest en toen waren de meiden echt moe, dus zijn wij ook richting huis gegaan.
Donderdag hebben we heerlijk gebarbequed bij Patrick en Mariska, erg gezellig :D
Vrijdag was het bijna de dag van ons afacheid, maar nog even genieten. Deze dag zijn we met M-A en Chris naar de Natural Bridge, de Ruïne, Baby Beach en de noordkust geweest. Echt een super dag!
Vrijdagavond zijn we superromantisch wezen eten aan het strand, eerst genoten van de ondergaande zon en daarna van een heerlijke maaltijd!
De zaterdag vonden we het tijd voor een goede afsluitdag, nou ja tijd niet, maar het moest!
We gingen samen met M-A en Chris met een boot weg (Jolly Pirates) om te snorkelen en onbeperkt te drinken en een maaltijd zat hier ook bij in :D
Ook geweldig. We zijn op 3 plaatsen wezen snorkelen, ook op een plek waar een schip is gezonken, echt super!
We hebben veel foto's onder water gemaakt, dus deze krijgen jullie nog te zien!
We hebben zoveel gedaan, maar ik weet het allemaal niet meer! ;)
De zondag was het echt tijd voor het vertrek. We zijn na een avondje stappen vroeg opgestaan, wassen en schoonmaken! Nog even genieten en dan toch echt naar het vliegveld! De koffer weg gebracht en nog even wat eten in de stad. Toen werd het half 5 en om 5 u moest René boarden. Het was dus tijd voor afscheid! De tranen bleven dit keer echt niet binnen, verschrikkelijk! Wilma vertelde al dat het erg was, maar ja, dat was het zeker! René door de douane, nog een keer zwaaien, nog een keer, en toen zag ik hem niet meer, zonnebril op en naar de aankomsthal, want ik moest de EO weer ophalen (bij hem zaten we in huis). Ik mis René nu al verschrikkelijk!
Maar tijd om heel verdrietig te zijn was er niet, naar het huis, omkleden, spullen pakken en Marie-Anna en Christal haalden me op, want we zouden naar een festival gaan waar Sean Kingston en Erykah Badu optraden! Echt helemaal super! Genoten!
Na het festival heb ik de meiden naar hun appartement gebracht en ben ik weer naar de kazerne gereden, gadver! Niet leuk! Ik baalde enorm en had ook erg veel zin om naar huis te gaan!
René is veilig aangekomen gelukkig! (Kom dan nu maar weer terug :D) Wel was hij zn jas vergeten, wat ik niet erg vind, heb ik nog lekker zijn geur bij mij :D haha!!
En om terug te komen op de eerste zinnen, de tijd gaat snel! Ik ben namelijk alweer bijna thuis! (dit wist ik al enige tijd, maar heb het lang geheim kunnen houden)
Ik ben 20 juni klaar met stage, dus ik zou dan 3 weken hier niks moeten doen. Op zich geen probleem natuurlijk, maar ja, als je klaar bent, dan wil ik echt naar huis! Dus het ticket is omgeboekt!
Over een kleine maand zit ik dus alweer in NL! Ik heb er nu erg veel zin in! Mis alles nu steeds meer. Heb het natuurlijk nog steeds super, maar heb erg veel zin om mijn eigen leventje in Grunn weer te leiden!
Post versturen kan deze week nog, maar ik denk dat post wat vanaf volgende week verstuurd wordt, niet meer op tijd aankomt!
Iedereen mega bedankt voor alle post! Echt super, ik zal foto's maken van mijn wand met kaarten! :D
Snel nog even wat foto's uploaden (ik heb nog niet alles op de computer staan, dus er komt morgen of donderdag meer), dan eten en vanavond lekker naar de bios met M-A en Christal!
Liefs Petra!
Dinsdag 27 mei en René is alweer 2 dagen weg! Echt niet leuk!
We hebben veel foto's onder water gemaakt, dus deze krijgen jullie nog te zien!
We hebben zoveel gedaan, maar ik weet het allemaal niet meer! ;)
Liefs Petra!
27 Mei 2008 - 20:36
Pa En Ma:
Hallo Petra
Het ziet er weer geweldig uit, en wij blijven genieten van je verhalen.
Super mooi de foto's van de vissen,en van jullie samen.
We zijn blij dat je snel weer terug komt we gaan je nu toch wel missen.
Dikke kus van ons.
28 Mei 2008 - 11:24
Bart:
Party party! Wat een leven heb je daar toch... Heb je niet het gevoel dat je in een droom leeft? Echt geweldig! Mooie foto´s ook.
Ik ben toen ook eerder terug naar Nederland gegaan, vond het allemaal wel best op dit moment. Had alles al gezien en gedaan en Grunn is toch niet verkeerd ;)
Heeeeeel veel plezier die laatste weekjes! Geniet er nog van..!!
Groetjes uit Breda -
29 Mei 2008 - 12:17
An:
Lieverdddd wat een verhalen tog weer! Top hoor! Nu al zin om je weer te zien! Kusj! -
29 Mei 2008 - 17:04
Annemarije:
Dushi,
en dan kom ik alweer bijna... hoe zo'n mooie afsluiting van onze stage willen we hebben??
Wel een paar verzoeken voor mijn komst: ik moet nog wel even een middagje winkelen (slippers, tas en jurkjes), wil graag nog een keertje eten op 'ons' pleintje en eten bij dat hotel dingen (mm lekker vaag), je nieuwe Guess horloge verstoppen en mag je niet om doen als ik kom, die jurkjes die je op de foto aan hebt inleveren bij mij, snel weer even een paar kilo aankomen voordat ik kom (je bent echt veel te dun geworden), aankomend weekend uit de zon blijven (te bruin in vergelijking met mij) ik geloof wel dat dit het was!! Haha soepel toch??
Ik heb er wel MEGA zin in.. lekker bij kletsen, plezier maken en coctails drinken (ojaa en People Time bespreken)...
Tot maandag (of zondag)..
Hou van jou!!
xxxxxx
ps; De Marine helemaal zo gek nog niet ;) -
29 Mei 2008 - 17:50
Hellenie:
he skatskuh!
weer superleuk verhaal, en even terugkomend op je hyves berichtje..
moet je idd bij ons op visite komen!!
en je mag wel een kaarsje opsteken bij alto vista, voor al mijn familie en vrienden!! ;p
ajooooooooo groetjes aan alle kamperveentjes en familie irasquin (allemaal familie hihihihi) -
30 Mei 2008 - 16:12
Zussss :-):
Hee liefie!
Wat een toffe foto's!!
Er zijn dus toch nog een heleboel dingen die wij niet gezien en gedaan hebben, hihi.
Moeten we nog maar een keertje terug dan hè ;)
Super hoor, René en jij!
Wat hebben jullie het leuk gehad als ik de foto's moet geloven :-)
Pfff, ik ben al weer spierwit :-( Zo zonde....
Ik wil je de eerst komende weken dat je terug bent niet zien!
Nee hoor.....ik kan niet wachten tot je eindelijk weer terug bent!!!
Tot gauw en geniet nog ff lekker daar!
Dikke Kussssssssss
02 Juni 2008 - 13:34
Geziena:
Hallo Petra.Nou jullie hebben het wel geweldig gehad.IK heb de foto's gezien,prachtig.Ik zou er zelf ook nog wel een keer heen willen,alleen ik krijg Lammert denk ik niet zo ver want hij houd niet van zo lang vliegen.Je bent zeker al aan het aftellen he.Ik hoorde dat je eerder thuis komt lekker toch. IK denk dater een heel blij is want dit is nog wel te overzien.Rene kan s'nachts heel slecht slapen.Hij zecht dat het van het tijd verschil komt maar ik weet het nog zo net niet.Ik denk dat hij jou heel erg mist.Nou petra tot gauw. -
03 Juni 2008 - 11:20
Alja:
Hoi Peet
wat weer een gewelig verhaal. Je kan mooi vertellen. Wel heel zielig dat je alleen achter bleef zag je helemaal staan.. (slik)kan me voorstellen hoe je je voelde. Gelukkig heb je zijn ja nog hihi. Ik vind het ook fijn dat je snel weer terug bent hoor. Kunnen jullie lekker hier je leventje weer oppakken.Ik hoop dat de tijd snel voor je gaat. Dikke kus Al -
04 Juni 2008 - 13:55
Mariska:
Hallo Petra.
Eindelijk je site us bekeken (ik zette er telkens maar weer www. voor en dat wil dus niet hè?! haha). Ik bewonder het, dat je de stap hebt genomen om hier jou stage te doen! De foto's zijn prachtig en je moeder was erg enthousiast over hun bezoek aan jou! Ik begrijp dat je nu met de laatste loodjes bezig bent en dan kom je dus weer lekker naar ons kikkerlandje toe... Alvast een goede reis terug toegewenst.
Groeten, Mariska Schonewille (collega van je moe).